Nu går det att boka sommarlektioner. Vecka 20-26 vardagar i Rotebro. Vecka 33-34 finns också möjlighet att boka in lektioner. Öppet för dem som vill utveckla sitt pianospelande under en kortare period. Är du nybörjare och vill prova på pianospelande kan du också anmäla dig till vår sommartermin. Är du redan elev hos oss och vill vidareutveckla spelet även efter att din vårterminen tagit slut, välkommen höra av dig för att ta fler lektioner.

Vi har ibland långa väntetider för att få en ordinarie plats på höst/vårtermin. Viktigt att känna till är att efter sommartermin vara beredd att stå på väntelista för en plats höst/vårtermin.

Intresserad? Maila till info@klaverhuset.se

Prisexempel för 6 tillfällen: 6x20min 1350:-, 6x30min 2000:-, 6x45min 2800:-. Medlemsavgift på 100:- tillkommer. Vi kan anpassa upplägget till det antal lektioner som ni önskar.

Läsåret 2023-2024

Höstterminen 2023 är v35-v49 med uppehåll för höstlov v44.

Vårterminen 2024 börjar v3, sportlov v 9 och påsklov v14.

Sommartermin 2024 från mitten av maj till slutet av juni i Rotebro.

Terminspriser

Medlemsavgift

Medlemsavgift till Föreningen Klaverhuset är 100:-/år. Syskon får medlemsavgiften inbakad i terminsavgiften.

Man behöver inte gå en av våra kurser för att bli medlem, alla kan bli medlemmar. Vill du stödja oss och följa barns/ungdomars utveckling inom musik? Bli medlem, 100:-/år. Som medlem får du info om våra elevkonserter per mail. Ibland besöker vi konserter tillsammans eller har annan utåtriktad verksamhet. Då mailar vi om det också. Skicka ett mail med namn och adress och berätta att du vill bli medlem så kommer sedan en faktura med medlemsavgiften på 100:-/år till din mailadress. Om du har erfarenheter inom musik och instrument som du tror vi kan ha nytta av, berätta gärna om det också i mailet.

När och var?
Rotebro-barn och ungdom
Rotebro-vuxen
Silverbäcken Dibber
Futuraskolan Rådans elever
Häggvik Mantalsvägen 4
Hur?

Kölistans regler

Tidigare elev som vill tillbaka har förtur, syskon har inte förtur. En elev hos Föreningen Klaverhuset som byter skola och därmed inte kan ha kvar sin speltid på tidigare lektionslokal, har förtur till annan lektionslokal.