015_web
Foto: Catharina Biesèrt

Cajsa Trepte

Pianopedagog Cajsa Trepte tog musiklärarexamen vid Örebro Musikhögskola 1997, där studerade hon piano för Bengt-Olof Sahlin och Lennart Ågren. Hon tog musikerexamen i cembalo vid Kungl. Musikhögskolan 2003. Hon har lång erfarenhet som pianolärare, teorilärare och musiker. Cajsa har arbetat i de flesta skolformer och har därmed en mycket bred erfarenhet av barn och ungdomar. 

Cajsas cembalo på plats i Kalmar slott-redo för konsert!

”Att hitta vägar till hur varje elev lär sig bäst är det som utmanar mig och ger mig glädje i det dagliga arbetet”

Photo by Steve Johnson from Pexels

Lära ut

Vi arbetar metodiskt med gehörsinlärning och notinlärning. Vi lär ut skalor och ackordbrytningar. Syftet med det är att få en full överblick av hur tonarter fungerar och därmed enklare kunna orientera sig i olika musikstycken både vad gäller gehöret och notläsningen. Vi arbetar ofta med musikteori och gehörsövningar integrerat i pianoundervisningen.

IMG_5553

Vladimir Vasovic

Vi är nu glada att få presentera Vladimir Vlasovic som vår nya pianolärare. Han har en magisterexamen från musikhögskolan i Belgrad med valthorn som huvudinstrument och piano som biinstrument.

Tillsammans med en lång erfarenhet som musiker och pedagog finns också ett starkt engagemang att lära ut musik och inspirera barn och unga i sin musikaliska utveckling. Han har arbetat i orkestrar som t ex operan i Belgrad, Dalasinfoniettan, Västerås sinfonietta och Livgardets dragonmusikkår. Vladimir har vikarierat som pianolärare på kulturskolan i Stockholm samt haft egna pianoelever.

Senaste två åren har han haft ett vikariat som musiklärare på Silverbäckens skola.

Jonatan_porträtt

Jonatan Modh

Jonatan var i unga år elev till Cajsas tidigare kollega Anders Hägerström vid Botkyrka Kulturskola. Hos Anders fick Jonatan en gedigen utbildning i klassiskt pianospel. Han har sedan studerat piano vid ett par folkhögskolor i Stockholmstrakten och där fördjupat sig i pop/rock genren. Jonatan satsar på en karriär som musiker och pianolärare. Han brinner för att förmedla sina kunskaper till barn och ungdomar.

Jonatan är också aktiv som musiker och har erfarenhet av musicerande i olika sammanhang som t ex coverband och ackompanjatör.

Jonatan studerar nu till musikpedagogisk examen med inriktning piano på SMI, Stockholms musikpedagogiska institut. Tidigare har han både haft privatelever och jobbat på Rockskolan i Stockholm som pianolärare.